Penne Arabiata
0 Comments mai 23, 2018

Savureaza mancare proaspata si sanatoasa de la Pizza Masetti

Pizza Masetti produce pentru clientii sai diverse sortimente de mancare, proaspete, sanatoase si aromate – o adevarata simfonie a culorilor si gusturilor. Comenzile se pot face telefonic si online, iar livrarea se efectueaza oriunde in orasul Craiova.

O pizza exact pe gustul vostru!

Pizza Masetti va propune de fiecare data o pizza adevarata, cu ingrediente de o foarte buna calitate, nu foarte incarcata si preparata cu variate feluri de blat (crocant, pufos si subtire), astfel incat va fi foarte greu sa ramaneti fanii unui singur sortiment.

Sortimentele de pizza realizate de Pizza Masetti sunt bine coapte pe vatra, conferind suculenta si gust autentic. Toate produsele sunt ambalate in cutii termoizolante, pentru ca acestea sa ramana fierbinti si proaspete, iar livrarea se va face in cel mai scurt timp posibil.

Pizzeria Masetti va ofera acum posibilitatea de a savura o pizza cu dimensiuni de 30 cm in diferite sortimente si extrem de delicioasa, la care vor fi adaugate topping-uri gustoase, ce dau preparatului o mare valoare.

Comanda de la Pizza Maseti o pizza de exceptie

Va propunem ca atunci cand aveti pofta de o pizza suculenta si fierbinte, sa nu ezitati sa comandati de la Pizzeria Masetti, avand totodata incredere in vasta experienta a bucatarilor nostri, care pregatesc cele mai gustoase mancaruri din ingrediente atent selectionate, naturale si proaspete.

Fiecare comanda preluata de la client de Pizzeria Masetti este preparata imediat, in acelasi timp asigurandu-ne ca veti astepta un timp foarte scurt pentru a o primi proaspata si calda.

Asteptam cu drag sa comandati mancarurile preferate, de luni pana duminica (09.00-00.00), adevarate combinatii latine sofisticate si cu un gust ireprosabil.

Leave a Comment

Your email address will not be published.