Calzone
0 Comments mai 23, 2018

Pizza Masetti va livreaza la domiciliu paste, pizza si grill

Vreti sa mancati la birou sau acasa ceva usor, sanatos si rapid? Pizza Masetti este alaturi de voi cu o gama variata de produse delicioase, de la pizza, paste, sandwiches-uri, grill, garnituri, salate, topping-uri, ketchup, pana la bauturi si deserturi inmiresmate.

Oferim garantia unor preparate rafinate

Pizza Masetti preia in mod rapid comanda, prepara imediat mancarea dorita  si o livreaza in cel mai scurt timp posibil, astfel incat sa va bucurati de mese copioase impreuna cu prietenii, colegii sau familia.

Prestigiul Pizzeriei Masetti este asigurat de garantia unor preparate cuceritoare si exceptionale, fiecare ingredient fiind selectionat cu o foarte mare atentie de catre bucatari iscusiti si pasionati de arta culinara.

Putem spune ca Pizza Masetti este bucataria pe gustul vostru, deoarece aici veti avea posibilitatea de a alege dintr-o varietate de meniuri sau de a crea preparate exact cum va place.

Retete originale – bucatari priceputi – preturi de exceptie!

Meniuri apetisante si mese echilibrate.

Pizza Masetti stie cat de importanta este alimentatia sanatoasa atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici si de aceea vine in intampinarea clientilor doar cu produse calitative, proaspete si aromate, intr-o gama diversa de meniuri, pentru a beneficia in acest fel de mese foarte echilibrate.

Indiferent ca va aflati la birou, acasa sau cu prietenii, Pizza Maseti asteapta comenzile voastre online sau telefonic, livrandu-va  mancarea peferata sau bautura racoritoare dorita intr-un mod sigur si rapid.

Va garantam bucuria de a va delecta cu cele mai naturale si imbietoare preparate culinare!

Leave a Comment

Your email address will not be published.