Salata Masetti
0 Comments mai 23, 2018

Cu Pizza Masetti aveti experiente culinare fascinante

Pizza Masetti stie ca nimic nu se compara cu o mancare preparata dupa retete autentice, iar daca aceasta mai este adusa si acolo unse se doreste de catre client, placerea este nemarginita.

Acesta este unul din motivele pentru care Pizza Masetti va ofera livrari de pizza, paste , grill si nu numai, la domiciliu, birou sau in parc, serviciu executat cu un maxim profesionalism de catre intreaga noastra echipa.

Nu ai chef sa gatesti sau ai musafiri neanuntati?

Ei bine, cu Pizza Masetti poate sa inceapa distractia !

Asadar, in cel mai scurt timp posibil, Pizza Masetti va livreaza acasa sau la serviciu cele mai bune preparate, pentru atunci cand aveti musafiri neasteptati, cand nu aveti timp sa gatesti sau cand doriti sa dati o petrecere.

Pizza Masetti poate fi considerata una dintre cele mai renumite pizzerii din Craiova, ajungand etalon in ceea ce priveste serviciul de livrari pizza la domiciliu.

Aveti acum posibilitatea de a comanda la Pizza Masetti pizza favorita, iar prin serviciul de livrare la domiciliu va puteti bucura de preparatele adorate (grill, paste, salate, sandwiches, garnituri, etc.) si va puteti delecta cu cele mai inmiresmate ingrediente.

Ce fel de preparate puteti comanda de la Pizza Masetti?

Sortimente diverse si extrem de apetisante!

La Pizzeria Maseti poti sa gasesti de toate: peste 30 de sortimente de pizza (taraneasca, primavera, stradivarius, cherry, siciliana, Masetti, vegetariana, carnivore, Margherita, Gibraltar, Coloseum, etc.), salate aromate (tonno, crocanta, Masetti, bulgareasca,capriciosa), garnituri gustoase (cartofi prajiti, cartofi cu rozmarin, legume grill, salata mixta), paste imbietoare (Bolognese, Boscaiola, Amatriciana, Toscane , etc.), sandwiches delicioase (cubanez, salami, vegetarian, crispy, Masetti, prosciutto crudo), grill suculent (pui, pui indian, snitel de pui, frigarui pui, piept de pui, cotlet porc, cotlet alla valdostana, ceafa de porc, etc.), desert savuros (clatite cu dulceata, clatite cu finetti) si multe alte preparate fierbinti si tentante.

Cu Pizza Masetti poti sa beneficiezi de produse calitative si servicii de livrare la domiciliu profesionale, toate acestea datorandu-se unei evolutii constante, adaptarii cerintelor pietei si a realizarii unor diverse preparate, extrem de gustoase si la cele mai competitive preturi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.